Πριν δύο χρόνια απέκτησα 10 παραφυάδες των τεσσάρων πλαισίων και μπήκα στο στίβο της μελισσοκομίας. Η γνωριμία με τους ΕΜ (ενεργούς μικροοργανισμούς) έγινε το 2008 σε σεμινάριο της Κωνσταντίνας Ζαφειροπούλου ( εταιρεία emhellas) στην Παλαιόχωρα Χανίων, όπου εκεί οι συμμετέχοντες...
Κάθε τόπος έχει τις δικές του κλιματικές συνθήκες, μελισσοκομική χλωρίδα και άλλες ιδιαιτερότητες, στις οποίες προσαρμόζεται ο μελισσοκόμος κυνηγώντας τις ανθοφορίες που τον ενδιαφέρουν. Η κύρια ανθοφορία που αποτελεί μέλημα ολόκληρης της μελισσοκομικής μας χρονιάς...
Το θυμαρίσιο μέλι αποτελεί μία από τις πιό αρωματικές κατηγορίες μελιού, είναι ιδιαίτερα αγαπητό στους καταναλωτές και παράγεται εκτός από τη χώρα μας μόνο στις χώρες, Κύπρο, Ιταλία, Μαρόκο, Γαλλία, Ισπανία και Νέα Ζηλανδία. Το θυμαρίσιο μέλι, η κορωνίδα των ελληνικών...
Εμφάνιση των 1 έως 3 προϊόντων (συνολικά 3 προϊόντα)